Karnabaharın seveni azdır ama bu tarifle herkes sevebilir.
Malzemeler
- 1 küçük karnabahar
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- Kajun baharat
- Mısır unu/tam buğday unu
Hazırlanışı
Büyük bir kasede yumurta, yoğurt, zeytinyağı, tuz, kabartma tozu, tuz ve kajun baharatı karıştırın. Karnabaharı küçük parçalara ayırıp yıkayın. Ayrı bir kaseye mısır unu veya tam buğday unu ekleyin (unun içine tekrar kajun baharat ekleyebilirsiniz). Karnabaharları önce sıvı karışıma, sonra una bulayın. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin.
200 derece fırında 20-25 dk pişirin. Servis yaparken yanına naneli yoğurt ekleyebilirsiniz.
Hemen Online Diyete Başla!
Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.