Karamelize Soğanlı Enginar

Karamelize Soğanlı Enginar

Enginar sever diyetisyeninizden yeni bir tarif geldi 😊

Malzemeler:

  • 4 adet çanak enginar
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet limon suyu
  • 1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Halka şeklinde doğradığınız soğanları 3 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun. Enginarları tencereye dizin ve üzerlerine kavurduğunuz soğanları eşit şekilde paylaştırın. 1 bardak ılık suyu, 1 adet limonun suyunu ve 1 çay kaşığı tuzu da ilave edip enginarlar yumuşayana kadar pişirin. Servis yaparken üzerine dereotu ilave edebilirsiniz. 😊

[vc_cta h2="Hemen Online Diyete Başla!" txt_align="center" style="flat" color="juicy-pink" add_button="right" btn_title="Bilgi Al" btn_style="flat" btn_color="white" btn_align="center" btn_link="url:https%3A%2F%2Fhilalkonak.com.tr%2Fhizmetlerimiz%2Fonline-diyet||target:%20_blank|"]Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.[/vc_cta]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here