Patates Kızartması Tadında Fırında Kereviz Tarifi

Malzemeler:

  • 1 orta boy kereviz
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Kajun baharat

*İstediğiniz baharat çeşitleri (pul biber, sarımsak tozu, kekik vb.)

Hazırlanışı:

Kerevizin kabuklarını soyduktan sonra jülyen (çubuk şeklinde) doğrayın. Üzerine yağ, tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. 180 derece fırında 15- 20 dakika pişirin. Yoğurtla birlikte ana öğün olarak tercih edebilirsiniz.

Patates kızartmasını aratmayan bir lezzet. Kereviz yemeyen çocuklarınız için de mutlaka denemelisiniz.

Hemen Online Diyete Başla!

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =