Sote Brüksel Lahanası

Sote Brüksel Lahanası
Sote Brüksel Lahanası

Pratik akşam yemeklerinde bugün; sote brüksel lahanası!

Malzemeler

  • Brüksel lahanası
  • 1 orta boy kırmızı soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı tuz
  • Kajun baharat, karabiber

Hazırlanışı

Brüksel lahanalarının en dış kısımlarını ayıklayıp iyice yıkayın ve ortadan ikiye bölün. Brüksel lahanalarını suda 20 dakika haşlayın. Soğanı ve biberi doğrayın. Zeytinyağı eklediğiniz tavada önce soğan ve biberleri soteleyin. Son olarak haşladığınız brüksel lahanalarını, tuz ve baharatları da ekleyip 5-10 dakika soteleyin.

Hemen Online Diyete Başla!

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz