Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar

Karnabahar sevmeyenler de bu tarifi mutlaka denemeli!

Malzemeler:

  • 1 küçük boy karnabahar
  • 1 yumurta
  • 2 kaşık yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Zerdeçal, pul biber

Hazırlanışı:

1 küçük boy karnabaharı 5-10 dk haşlayın. Diğer taraftan bir kaba yumurta, yoğurt, yağ, un (tam buğday un tercih edebilirsiniz), tuz, zerdeçal, pul biberi ekleyip iyice çırpın. Haşladığınız karnabaharları bu karışıma bulayıp pişirme kağıdı serdiğiniz (ya da sprey yağ/peçete yardımıyla çok az yağ sürdüğünüz) fırın kabına dökün. 200 derece fırında 20 dk pişirin. Fırından çıkarıp üzerin light kaşar peynir ekleyip tekrar fırına verin ve 10 dk daha pişirin.

[vc_cta h2="Hemen Online Diyete Başla!" txt_align="center" style="flat" color="juicy-pink" add_button="right" btn_title="Bilgi Al" btn_style="flat" btn_color="white" btn_align="center" btn_link="url:https%3A%2F%2Fhilalkonak.com.tr%2Fhizmetlerimiz%2Fonline-diyet||target:%20_blank|"]Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.[/vc_cta]

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here