Portakallı Brüksel Lahanası

Portakallı Brüksel Lahanası
Portakallı Brüksel Lahanası

Tam mevsiminde brüksel lahanası pişirmeyi unutmayalım.

Malzemeler

  • Brüksel lahanası
  • 1 küçük boy soğan
  • 1 havuç
  • ½ portakal suyu
  • ½ limon suyu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

Brüksel lahanalarının en dış kısımlarını ayıklayıp iyice yıkayın. Soğan ve havucu doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Brüksel lahanalarını daha kolay pişmesi için ortadan yarıya kadar bölebilirsiniz (dağılmaması için tamamen ikiye bölmüyoruz). Soğan ve havuçların üzerine brüksel lahanalarını ekleyip 5 dk kadar birlikte soteleyin. 1 su bardağı su ve portakal, limon suyunu ekleyin. Son olarak tuzu da ekleyip pişmeye bırakabilirsiniz.

Hemen Online Diyete Başla!

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz