Yoğurtlu Kereviz

Yoğurtlu Kereviz

Malzemeler:

  • 1 orta boy kereviz
  • 4 kaşık yoğurt
  • Yarım limon suyu
  • 2 tam ceviz
  • ½ çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Kerevizin kabuklarını soyup rendeleyin. 1 kasede yarım limon suyu ve 1 bardak su ekleyip rendelediğiniz kerevizleri bu suyun içinde 3-4 dk bekletin (kerevizin kararmasını engelleyecektir). Ayrı bir kasede 4 kaşık yoğurdu tuz ile karıştırın. Kerevizleri süzdürün, fazla suyunu sıkın ve yoğurdun içine ekleyip iyice karıştırın. Son olarak servis tabağına alarak üzerine cevizleri ekleyin. ?

Hemen Online Diyete Başla!

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için verilen tüm danışmanlık hizmetlerden online olarak da yararlanabilirsiniz. Yoğun iş hayatı, okul temposu, İstanbul dışında yaşamanız ya da zaman kısıtlılığı gibi nedenlerle danışmanlık merkezinize gelemiyorum diyorsanız online danışmanlık hizmeti sizin için oldukça idealdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz